Psykoterapiapalvelut nuorille ja aikuisille Kemissä sekä Oulussa

Ota yhteyttä

Mietitkö olisiko psykoterapiasta tai psykoanalyysista apua kohdallasi? Tarjoan psykoterapiapalveluja sekä nuorille että aikuisille. Voit ottaa yhteyttä ja keskustella kanssani puhelimitse. Yhteydenottopyynnön voi jättää myös puhelinvastaajaan, tekstiviestinä, sähköpostiin tai yhteydenottolomakkeella.

Ensikontaktin jälkeen sovitaan usein haastattelu- ja tutustumiskäynneistä (1–5 käyntikertaa), jolloin on mahdollisuus keskustella perusteellisemmin ongelmista sekä pohtia psykoterapiaa/psykoanalyysia hoitomuotona.

Haastattelun perusteella suositeltu hoito voi olla:

  • kriisipsykoterapiaa tai selventäviä keskusteluja

  • pidempikestoista psykoterapiaa

  • psykoanalyysia.

Työni psykologina ja psykoterapeuttina on Valviran (Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston) laillistamaa ja valvomaa. Olen Kelan rekisteröimä kuntoutuspsykoterapeutti sekä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapeutti.

Psykoterapiamaksut

Vaihtoehdot:

  • Psykoterapiakäynnit voi maksaa itse.
  • Kustannuksiin voi hakea tukea Kelalta. Kela korvaa 16–67-vuotiaille psykoterapiakuntoutusta työ- tai opiskelukyvyn tukemiseksi ja parantamiseksi. Tuen saamisen edellytyksenä on 3 kk jatkunut hoitosuhde terveydenhuollossa sekä psykiatrin tekemä B-lausunto psykoterapian tarpeesta. Kela tukee psykoterapiaa myös vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Katso lisää: www.kela.fi.
  • Kunnat ja erikoissairaanhoito kustantavat myös joissain tapauksissa psykoterapiaa. Samoin myös vakuutusyhtiöt maksavat psykoterapian kustannuksia omilla ehdoillaan.

Keskustelen käyntimaksusta yhteydenottosi jälkeen ja miettiessäsi mahdollista psykoterapiaa.