KEMI & OULU

Psykoterapiapalvelut nuorille ja aikuisille Kemissä sekä Oulussa

Mietitkö olisiko psykoterapiasta tai psykoanalyysista apua kohdallasi? Tarjoan psykoterapiapalveluja sekä nuorille että aikuisille.

Voit ottaa yhteyttä ja keskustella kanssani puhelimitse. Yhteydenottopyynnön voi jättää myös puhelinvastaajaan,  tekstiviestinä, sähköpostiin tai yhteydenottolomakkeella.

Ensikontaktin jälkeen sovitaan usein haastattelu- ja tutustumiskäynneistä (1-5 käyntikertaa), jolloin on mahdollisuus keskustella perusteellisemmin ongelmista sekä pohtia psykoterapiaa / psykoanalyysia hoitomuotona.

Haastattelun perusteella suositeltu hoito voi olla

  • kriisipsykoterapiaa tai selventäviä keskusteluja
  • pidempikestoista psykoterapiaa
  • psykoanalyysia

Työni psykologina ja psykoterapeuttina on VALVIRA:n (Sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontaviraston) laillistamaa ja valvomaa.

Olen KELA:n rekisteröimä kuntoutuspsykoterapeutti sekä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapeutti.

Psykoterapiamaksut

Vaihtoehdot:

  • Psykoterapiakäynnit voi maksaa itse
  • Kustannuksiin voi hakea tukea Kela:lta.  Kela korvaa 16 - 67 -vuotiaille psykoterapiaa kuntoutuksena työ- tai opiskelukyvyn tukemiseksi ja parantamiseksi. Tuen saamisen edellytyksenä on 3 kk jatkunut hoitosuhde terveydenhuollossa sekä psykiatrin tekemä B-lausunto psykoterapian tarpeesta. Katso lisää: www.kela.fi
  • Kunnat ja erikoissairaanhoito voivat myös joissain tapauksissa kustantaa psykoterapiaa, samoin vakuutusyhtiöt omilla ehdoillaan.

Keskustelen käyntimaksusta yhteydenottosi jälkeen ja miettiessäsi mahdollista psykoterapiaa.

Kysy lisää psykoterapiapalveluista!

Ota yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä myös oheisella lomakkeella.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse